Klinisk Biokemi i Norden
 

Til hovedside

Om KBN

Linker

Annonsering

Til manuskriptforfattere

Redaksjonskomiteen

Møtekalender

 

 

Last ned hefte

Tidligere hefter

 

Nyeste hefte:

Composición de Nutresin Herbapure Ear

4 - 2004

 

Siden ble sist oppdatert:

15/08-2004

 

Nytt på kkno.org:

15/01-04:               Hetfe nr 3-2004 og 4-2004 er nå endelig blitt lagt ut på sidene. Hefte nr 3-2004 er blitt lagt rett under "tidligere hefter" hvor det kan lastes ned fra               06/07-04:               Hefte nr. 2-2004 er blitt lagt ut på sidene;               29/05-04:               Hefte nr. 1-2004 er blitt lagt ut på sidene;               Det er blitt gjort korreksjoner i banneren;               Kontakt for nettredaktøren er nå å finne på sidene;               20/12-03:               Hefte nr. 4-2003 er blitt lagt ut på sidene;                Møtekalenderen er nå lagt ut på sidene slik det ble bestemt på styremøtet i KBN;                 Det er gjort enkelte endringer av designet og oppsettet av sidene etter ønske fra brukere. Fonten er nå skiftet fra Times New Roman til Verdana, teksten har fått et høyereinnrykk og overskriftene har fått farge;                Enkelte korrekturfeil er rettet opp;                                             03/11-03:                Korrektur for siden er lest, og ev feil er rettet opp;                                               25/10-03:                Hefte nr. 3-2003 er blitt lagt fullstendig ut på sidene litt sent grunnet softwareproblemer;                Det er gjort ytterligere oppdateringer på sidene i forbindelse med redaktørbytte, både grafisk og i teksten;                Den nye redaksjonskomiteen er blitt publisert på sidene;                Bugs i scriptingen av siden og i grafikken er blitt rettet opp;                Teksten på sidene er nå venstrestilt i stedet for midtstilt;                                               20/12-02:                Hefte nr. 2-2002 er blitt lagt ut på sidene;           Siden er oppdatert i forbindelse med redaktørskifte med bl a banneren;               Annonsesiden er oppdatert for nyåret, adresser er oppdatert pga trykkeribytte og siden omskrevet til dansk og danske priser grunnet redaktørbytte         Hefte nr. 2-2002 er blitt lagt ut på sidene;                                             20/12-02:                Hefte nr. 2-2002 er blitt lagt ut på sidene;               KKN har byttet trykkeri og derfor er adressen til trykkeriet på annonsesiden blitt fjernet. Ny adresse kommer senere;                                            

Nettredaktør:

Martin Hagve

e-post

 

 

Instruksjoner for nedlasting

 

Nødvendig programvare

For å kunne lese heftet må du ha programmet "Adobe Acrobat Reader". Har du ikke programmet så kan du trykke her for å laste det ned. 

Nixagrim
Get slim fast!
https://nixagrim.eu/ 

Nedlasting og lesing 

Heftet kan leses på to måter: Du kan enten lese heftet direkte fra internet eller du kan laste det ned. Det er enklest å lese heftet direkte fra internet, men heftet er ganske stort, så det kan ta lang tid med lav internettoverføring og da lønner det seg kanskje å laste ned heftet før du leser det. Foretrekker du å lese heftet direkte fra internet så trykker du ganske enkelt på forsidebildet under. Hvis du heller vil laste ned heftet så høyreklikker du på forsidebildet og trykker på "lagre mål som..". Deretter velger du mappen du vil laste ned heftet til og trykker på "lagre". Når filen er ferdig nedlastet så kan den åpnes fra "Adobe Acrobat Reader".

 

Innhold i nr. 4 - 2004

SFKK om 50 år 6

Per Simonsson

 

Nytt från NFKK 7

Per Simonsson

 

Likvoranalyse vid diagnostik av Alzheimers sjukdom 8

Kaj Blennow, Anders Wallin, Lennart Minthon, Lars Lannfelt

 

XMAP (Luminex) – spännande teknik som söker bredare kliniska applikationer 13

Anders Larsson

 

Svensk Förening för Klinisk Kemi 50 år.Hur det började – kortfattad historie 15

Johan Killander

 

Rigshospitalets klinisk biokemiske afdelings 50 år jubilæumssymposium Skolen i Athen 17

Henrik Olesen

 

Apply for samples and data from NOBIDA 22

Pål Rustad, Ulrik Gerdes, Morten Pedersen

 

Kvalitetsutvecklingsprojekt i baltländerna och NV Ryssland 25

Anders Kallner

 

Samarbete mellan två sjukhus 28

Åke Holmgård

 

Hormone replacement therapy among postmenopausal women: Effects on the haemostatic system 32

Jonna Skov Madsen

 

 

 

 

 

 

 

Nr: 4 - 2004

Str: 1798 kb

Type: PDF