Klinisk Biokemi i Norden
 

Til hovedside

Om KBN

Linker

Annonsering

Til manuskriptforfattere

Redaksjonskomiteen

Møtekalender

 

 

Last ned hefte

Tidligere hefter

 

Nyeste hefte:

3 - 2005

 

Siden ble sist oppdatert:

02/10 -2005

 

Nytt på kkno.org:

02/10-05               Hefte nr 3-2005 er nå lagt ut på siden;               14/06-05               Hefte nr 2-2005 er nå lagt ut på siden;               03/06-05               Hefte nr 1-2005 er nå lagt ut på siden;               En del døde linker, scriptfeil og grafikkfeil er rettet opp;               Annonsesiden er nå oppdatert med gjeldene informasjon;               15/01-04:               Hefte nr 3-2004 og 4-2004 er nå endelig blitt lagt ut på sidene. Hefte nr 3-2004 er blitt lagt rett under "tidligere hefter" hvor det kan lastes ned fra               06/07-04:               Hefte nr. 2-2004 er blitt lagt ut på sidene;               29/05-04:               Hefte nr. 1-2004 er blitt lagt ut på sidene;               Det er blitt gjort korreksjoner i banneren;               Kontakt for nettredaktøren er nå å finne på sidene;                                         

Nettredaktør:

Martin Hagve

e-post

 

 

Til Manuskriptforfattere

 

Chevelo Shampoo
uoriva koostumus estää hiustenlähtöä ja ravitsee ihoa!
https://cheveloshampoo.eu/fi/
Bidrag til Klinisk Biokemi i Norden sendes i to eksemplarer samt en elektronisk versjon (E-mail eller diskett) til den nasjonale redaktøren. Formen på manuskriptet skal være som beskrevet til manuskriptforfattere.

i Vancouver-avtalen. Meddelelser og korte innlegg skrives fortløpende, mens lengre artikler med fordel bør deles inn i avsnitt med kort overskrift. Tabeller skrives på eget ark sammen med en tekst som gjør tabellen selvforklarende.

Figurer skal være av teknisk god kvalitet med tekst og symboler store nok til at figuren tåler forminskning. Til hver figur skal det finnes en forklarende tekst. Tabeller og figurer kan også med fordel sendes i elektronisk form.

Litteraturhenvisninger nummereres i den rekkefølge de angis i manuskript-teksten og skrives som i følgende eksempel (Vancouver-stil):

 

Sandberg S, Christensen NB, Thue G, Lund PK. Performance of dry-chemistry instruments in primary health-care. Scan J Clin Lab Invest 1989; 49: 483-8.

 

Det faglige innhold i de innsendte manuskripter vil ikke bli vurdert med referee-system. Redaksjonskomiteen vurderer immidlertid alle manuskripter innholdsmessig og redaksjonelt og foreslår eventuelle endringer.